Tweedehands fietsenverkoop

Vorige fietsenverkoop: Zaterdag 18 september 2010

Eerstvolgende fietsenverkoop: Zaterdag 7 mei 2011
Daaropvolgende fietsenverkoop: zaterdag 10 september 2011

Twee maal per jaar, in mei en september, organiseert de Gentse Fietsersbond een tweedehands fietsenmarkt, samen met de Dienst Mobiliteit van stad Gent. Van 9u tot 12u kunnen particulieren gratis terecht op het Wilsonplein (ook bekend als “De Zuid”, voor het administratief centrum en de centrale bibliotheek) om tweedehandsfietsen te kopen en te verkopen.

Verkopers dienen ter plaatse in te schrijven aan de tent, dit is volledig gratis.

Aan de tent vind je een informatiestand van de Dienst Mobiliteit van stad Gent en een infostand van de Fietsersbond. Bij de fietsersbond kan je gratis kleine aanpassingen laten maken aan je net gekochte fiets. We regelen voor jou de hoogte van jouw zadel en stuur zodat deze optimaal zijn om comfortabel en veilig van jouw nieuwe fiets te kunnen genieten.

Zoals elk jaar is er ook de mogelijkheid om fietsen (al dan niet net gekocht), gratis te laten registreren en graveren. Breng hiervoor zeker jouw identiteitskaart mee.
Vind je de wachtrij te lang? Dan kan je het hele jaar door terecht in de fietsdepot in de Academiestraat, ook daar wordt jouw fiets gratis gegraveerd. Telefoonnummer, openingsuren en andere gegevens vind je terug op de infopagina van het fietsdepot.

6 Responses to “Tweedehands fietsenverkoop”

 1. Luc Carnier says:

  Ik wil twee fietsen te koop aanbieden. Alhoewel de verkoop loopt van 9u00 tot 12u00, veronderstel ik dat ik niet stipt om 9u00 moet aanwezig zijn, maar dat ik gerust iets later mag komen?

 2. jonathan says:

  Dat klopt, je komt toe wanneer je wilt, en je vertrekt wanneer je wilt. Er wordt wel gevraagd dat je je inschrijft voor je de fietsen te koop aanbiedt.

 3. HANS says:

  Hallo,

  Iemand enig idee hoeveel fietsen er werden aangeboden en of er ook bromptons aan een redelijke prijs waren?

 4. G says:

  Zal er in 2012 ook een fietsenverkoop plaats vinden?

 5. jonathan says:

  ja, op 12 mei en 8 september 2012, zelfde uren en plaats als in het artikel hierboven.

 6. Doorke says:

  En is er een verkoop gepland in 2013 ??

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.